Onze diensten
AFHAALMENU

Heeft u weinig tijd tijdens uw middagpauze op het werk en zoekt u een snel bereide hap? Heeft u geen zin om zelf te koken en zoekt u nog een lichte lunch of een warm diner?

Lees meer
ETEN EN DRINKEN

Wat is er ontspannender dan op uw wenken bediend worden terwijl u proeft van verrukkelijke gerechten die aangeboden worden door enthousiaste, immer sympathieke obers?

Lees meer
ONTBIJTMANDEN

U viert een verjaardag of u wilt gewoon een geliefde verrassen met een attentie? Ontdek nu onze aan huis geleverde ontbijtmanden, geschikt voor elke gelegenheid!

Lees meer
LEVERING BEDRIJVEN/FEESTJES

Organiseert u een bedrijfsfeest of staat er een lunchvergadering gepland? Maak van uw feesten en vergaderingen een moment van genot en laat onze bereidingen op kantoor leveren.

Lees meer
VERRASSINGSBRODEN

Verder bieden we ook verrassingsbroden aan in de vorm van een krokodil of schildpad met 20 verse mini sandwiches inbegrepen voor slechts € 35.

Lees meer
CONTACT

Heeft u nog vragen over het menu of over onze aanbiedingen en diensten? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen u met plezier verder!

Lees meer

In ‘t Koemmeke Koffe stilt uw honger en dorst

Het team van In ’t Koemmeke Koffe staat de hele dag paraat om u de beste gerechten voor te schotelen. Onze veelzijdige bistro in Hoboken beschikt over verschillende smakelijke bereidingen die u keer op keer zullen overtuigen van onze culinaire mogelijkheden. Binnen in de zaak is er plaats voor een vijftigtal personen, op het terras kunnen een tiental klanten plaatsnemen. Laat uw smaakpapillen strelen en kom onze dagverse, smakelijke gerechten testen!

Bestellingen

Iets te vieren of een vergadering gepland? U kunt het eten voor deze bijeenkomsten makkelijk reserveren zodat alles op tijd geleverd wordt. De ideale combinatie van ons gevarieerd aanbod en onze doorgedreven liefde voor het vak garandeert een optimale takeaway service.

Bestellingen altijd via telefoon aub: 03 825 25 70  Voor vragen en of suggesties kan u een mailtje sturen naar [email protected]KIES DE EENVOUDIGE WEG!

CONTACTEER ONS VOOR ADVIES OP MAAT 

NEEM VANDAAG CONTACT OP