In ’t Koemmeke Koffe te Antwerpen, uw vaste tea room

Het team van In ’t Koemmeke Koffe staat de ganse dag paraat om u de beste gerechten voor te schotelen. De veelzijdige tea room in Antwerpen beschikt over vele troeven die u zullen overtuigen. Binnen is er plaats voor een vijftigtal personen en op het terras kunnen een tiental mensen plaats nemen. Geniet van de heerlijke gerechten bij een streepje muziek op de achtergrond en gratis wifi.

Broodjes

Als broodjeszaak is de tea room gespecialiseerd in belegde broodjes van de klassiekers tot de speciale creaties. De broodjes kunnen zowel ter plaatse worden opgegeten of men kan ze komen afhalen.

Desserten

De liefhebbers van zoete gerechten moeten zeker één van de vele desserten bestellen. Ook de verschillende ontbijtformules zijn de moeite om de dag goed te beginnen.

Koude gerechten

Verse groenten belegd met vlees, vis of kip, een koude schotel In ’t Koemmeke Koffe te Antwerpen doet altijd deugd.

Warme gerechten

Een lunch of een avondmaal, met de warme schotels In ’t Koemmeke Koffe kan u er weer helemaal tegenaan. Ontdek de uiteenlopende bereidingen.

Bestellingen

Iets te vieren of een vergadering gepland? U kan het eten voor deze bijeenkomsten reserveren zodat alles op tijd bij u wordt geleverd.

Contact

Bezoek vandaag nog In ’t Koemmeke Koffe tijdens de ruime openingsuren:

  • maandag tot en met vrijdag van 7 tot 18 uur
  • zaterdag van 8 tot 15 uur
  • zon- en feestdagen gesloten
  • tijdens schoolvakanties steeds om 8 uur geopend

Contacteer ons!

Contact